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    Wild Fermentation

    The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

    2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

    Kartonierter Einband (Kt)
    Fr. 40.50
    Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
    Artikelnummer: 978-1-60358-628-3
    Produktspezifikation
    Autor Katz, Sandor Ellix
    Verlag Chelsea Green Publishing Co
    Einband Kartonierter Einband (Kt)
    Erscheinungsjahr 2016
    Seitenangabe 320 S.
    Meldetext Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Abbildungen Full-color photographs and illustrations throughout
    Masse H25.0 cm x B17.7 cm x D1.7 cm 764 g
    Artikelart M-Text
    Auflage 2 Revised edition
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    Autor Katz, Sandor Ellix
    Verlag Chelsea Green Publishing Co
    Einband Kartonierter Einband (Kt)
    Erscheinungsjahr 2016
    Seitenangabe 320 S.
    Meldetext Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Abbildungen Full-color photographs and illustrations throughout
    Masse H25.0 cm x B17.7 cm x D1.7 cm 764 g
    Artikelart M-Text
    Auflage 2 Revised edition