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    Salt, Fat, Acid, Heat

    Mastering the Elements of Good Cooking

    While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.
    Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

    Fester Einband
    Fr. 45.50
    Versandbereit innert 24 Stunden
    Artikelnummer: 978-1-78211-230-3
    Produktspezifikation
    Autor Nosrat, Samin / MacNaughton, Wendy (Illustr.) / Pollan, Michael (Einf.)
    Verlag Canongate
    Einband Fester Einband
    Erscheinungsjahr 2017
    Seitenangabe 480 S.
    Meldetext Versandbereit innert 24 Stunden
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Masse H24.1 cm x B19.5 cm x D4.5 cm 1'476 g
    Artikelart Lager
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    Autor Nosrat, Samin / MacNaughton, Wendy (Illustr.) / Pollan, Michael (Einf.)
    Verlag Canongate
    Einband Fester Einband
    Erscheinungsjahr 2017
    Seitenangabe 480 S.
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    Masse H24.1 cm x B19.5 cm x D4.5 cm 1'476 g
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