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    Preserving the Japanese Way

    Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

    Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

    Fester Einband
    Fr. 45.50
    Artikelnummer: 978-1-4494-5088-5
    Produktspezifikation
    Autor Singleton Hachisu, Nancy
    Verlag Simon & Schuster UK
    Einband Fester Einband
    Erscheinungsjahr 2015
    Seitenangabe 400 S.
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Masse H25.1 cm x B20.8 cm x D3.8 cm 1'486 g
    Coverlag Andrews McMeel Publishing (Imprint/Brand)
    Artikelart Lager
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    Autor Singleton Hachisu, Nancy
    Verlag Simon & Schuster UK
    Einband Fester Einband
    Erscheinungsjahr 2015
    Seitenangabe 400 S.
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Masse H25.1 cm x B20.8 cm x D3.8 cm 1'486 g
    Coverlag Andrews McMeel Publishing (Imprint/Brand)
    Artikelart Lager
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